apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji rovinj... Refresh for more!

Počitnice Hrvaška

Destinacija, ki je vsako leto nasičena s slovenskimi gosti, je zagotovo Hrvaška. Bližina ter dostopnost z avtom sta pomembna atributa za marsikaterega Slovenca. Seveda ne smemo pozabiti jezik, ki ga vsi razumemo. Tudi ponudba je precej bogata: hoteli, apartmaji, vile, mobilne hišice, sobe,… Hrvaška je priljubljena destiancija predvsem pri družinah z majhnimi otroci; družine se največkrat odločajo za namestitev v apartmajih ali mobilnih hišicah v kampih.

hrvaška

V turističnih naseljih je ponudba športnih in zabavnih aktivnosti precej bogata, zato se apartmaji v teh naseljih hitro zapolnijo. Na voljo ostanejo še privatni apartmaji, ki so ponavadi bolj na samem, ne nujno tudi blizu plaže.

počitnice hrvaška

Skozi vse leto so na Hrvaškem priljubljeni hoteli, ki imajo notranje bazene ter bogato wellness ponudbo. Le-ta pride v poštev posebej v zimskem času, ko nam prija milo morsko podnebje in ko si zaželimo malce razvajanja v številnih hotelih z odlično wellness ponudbo na hrvaški in slovenski obali.

Preživite počitnice v enem izmed številnih apartmaje na Hrvaškem. Izberite lokacijo v Istri, Kvarnerju ter Dalmaciji. Pri Slovencih so priljubljene tudi počitnice na hrvaških otokih – Krk, Cres,Lošinj, Rab, Pag, Brač, Hvar, Korčula, Vis. Za ogled ponudnikov apartmajev na Lošinju kliknite na http://www.apartma-losinj.com/