apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji rovinj... Refresh for more!

Last minute

Last minute Maldivi sestavlja okrog 2000 otočkov v Indijskem oceanu, ležijo pa približno 800 km vzhodno od Šrilanke. Naseljenih je samo ca. 200 otokov, le okrog 90 jih je preurejenih v turistična naselja. Gladina oceana na območju Maldivov se dviguje za 0,9 cm letno, predvsem zaradi globalnih podnebnih sprememb. Znanstveniki zaradi tega opozarjajo, da zna biti v 100 letih to območje nenaseljivo.

maldivi

Podnebje je zelo ugodno, saj so temperature zraka in tudi morja celo leto okrog 30 stopinj Celzija. Največ sonca je med decembrom in aprilom, od maja do novembra je nekoliko bolj vlažno, vendar vlago veter ponavadi hitro prežene.

Last minute Maldivi so zelo priljubljeni pri mladoporočencih, saj Maldivi predstavljajo luksuzne in romantične medene tedne na prekrasnih peščenih plažah s kokosovimi palmami, čudovit koralni greben in pisan podvodni svet, kristalno čisto in toplo morje ter neskončne možnosti snorkljanja, potapljanja, deskanja.

Odlični hoteli imajo namestitve v obliki romantičnih bungalovov, kritih s slamo ter hiškami na vodi – vodnimi bungalovi.  Last minute Maldivi v prekrasnih hotelskih resortih s čarterskimi leti iz avstrijskih in nemških letališč. Viza za Maldive ni potrebna, prav tako ne cepljenja.