apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji rovinj... Refresh for more!

apartmaji-vidakovic

apartmaji-vidakovic

2 comments

1 robi { 09.04.11 at 20:58 }

U početku 9. mjeseca sa partnerkom smo bili preko vikenda u jednom od tih apartmana.Opšta ocjena:KATASTROFA.
Namještaj u apartmanu star najmanje 30 godina.Izgreben i van svake mode.Kao,da smo još u nekom drugom vremenu u bivšoj državi.Kuhinja: nema pečice,bez dugmadi na štednjaku i jako prljav šporhet,svugdje ostaci prijašnjih gostiju.Hladnjak je radio, ali nema vratica na dijelu za smrzavanje.Kupatilo: E, o tome se može pisati.Ako zaboravimo pločice iz socijalističkog vremena, treba pogledati u tuš kabinu, na kojoj nema vrata, sam tuš je pun kamenca, pa voda curi samo kroz možda 10 rupa.U notranjosti tuš kabine vidi se plesnivost i slaba čistoča.Obješala za ručnike su sva osim jednog slomljena, a iz zida vire kablovi,pa može čak struja nekog stresti.Školjka na WC-ju je klimava,a vodna pipa u umivaoniku puna kamenca i ne otvara se dobro.Zeleni kamenac vidi se i ispod umivaonika.Na tlu apartmana položen je laminat, koji se na nekim djelovima več diže.
Mada se hvale, kako su svi apartmani opremljeni klimom i SAT Tv-jem, kod mene SAT- TV je radio, no nije bilo običnih programa, a klimu bi trebalo posebno doplatiti, što u njihovoj Web stranici sigurno ne piše.
Na kraju,kod plačanja bila je druga cijena što smo se dogovorili kod telefonske rezervacije.Obrazloženje je bilo, kao zbog takse, no nit je ko od nas tražio papire,da bi nas prijavio, nit smo dobili račun.
U glavnom. Tu mene sigurno više ne vide, a upozorio bi i ostale goste, da se prvo tačno razpitaju za sve, pa onda to još traže pismeno,kako se neče svadjati.Nisam se ni ja,kad sam morao platiti više, jer neču umrjeti zbog 9 Eura, ali ipak to kaže na odnos prema turistima.

2 manuela { 06.29.12 at 17:35 }

Dobar dan,

Zanima me dali imate slobodan apartman za 2 osobe u terminu od 6. do 8.7.(2 nočenja) i koliko je cijena!

Hvala i lijep pozdrav!

Manuela 🙂

Izpolnite obrazec in vnesite komentar