apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji rovinj... Refresh for more!

Apartmaji Rovinj

Izberite apartma, apartmajsko hišo ali sobo iz naše ponudbe. Privoščite si počitnice v biseru Istre – Rovinju.

Na spletni strani Apartmaji Rovinj lahko poleg pestre ponudbe turističnih kapacitet najdete tudi osnovne informacije o Rovinju. Če nameravate preživeti svoje počitnice ali dopust v Rovinju v Istri, poglejte ponudbo namestitve (apartmaji Rovinj, sobe, počitniške hiše, vile, penzioni, prenočišča). Hrvaška obala, Istra in Rovinj vas pričakujejo!

rovinj počitnice

Apartmaji Rovinj

Rovinj je mesto na zahodni obali hrvaške Istre. Pred obalo leži 22 otočkov imenovanih Rovinjski arhipelag. Rovinj ima dve pristanišči. Severni je namenjen za tovorne ladje, južni pa za ostala plovila. Pomorsko biološka raziskovalna postaja je tudi znan del Rovinja. Poleg tobačne industrije in industrije predelave rib je Rovinj tudi turistična destinacija. Zato so apartmaji Rovinj posejani tako v mestu Rovinj, kot tudi v njegovi okolici.

rovinj zabava

Obiskovalci, ki jih apartmaji zanimajo, si lahko izberejo apartma po svojem okusu, ker so apartmaji Rovinj sodobno opremljeni in postavljeni na različnih lokacijah, ki vam nudijo odličen pogled na pristanišče, jedro mesta Rovinj ali na bližnje vinograde.

Vsi apartmaji Rovinj so zbrani na spletni strani, zato bo vaša odločitev, kje prespati, lažja. Tako, destinacijo na spletu poznate, zato vas apartmaji željno pričakujejo. Seveda pa je za vsak dopust pomembno tudi vreme in vremenska napoved, ki vas mora obdariti s soncem, ker bo potem še veliko dobre volje. Dobra volja pa je za vse, ki so z apartmaji Rovinj povezani, zelo pomembna, ker se tako gosti in turistični delavci dobro počutijo.